Lovári nyelvoktatás, lovári nyelvtanfolyamok Budapesten és országosan.

Az oktatásról

Angol nyelv

 

Folyamatosan indítjuk angol nyelvtanfolyamunkat (kezdőtől a haladóig). A tanfolyamok szintfelmérővel kezdődnek.

Igény esetén magántanárt is tudunk biztosítani a nyelviskola tantermeibe.

 

Német nyelv:

 

Intenzív nyelvoktatás kezdők, és haladók számára külföldön szerzett nyelvtanítási gyakorlattal. Egyedi képzés minden korosztálynak előzetes szintfelméréssel. Csoportos tanfolyamok indítása folyamatosan minimum 12 fővel.

 

Lovári (cigány) nyelv:

 

2.5 hónapos tanfolyam kezdőtől a középfokú nyelvvizsgáig (heti egy alkalom délutáni oktatásokkal). Csoportot min. 4 fővel indítunk. Igény esetén szombatonként is tudunk Lovári nyelvtanfolyamot indítani. Az iskola tantermeiben 08.00-20.00 óráig magántanárt is tudunk biztosítani. Ezzel kapcsolatban érdeklődni a központi telefonszámon lehet.

 

Folyamatosan indítjuk intenzív lovári nyelvtanfolyamainkat amely 2.5 hónap alatt végezhető el. A minimális létszám az indításhoz 3 fő.

Szuper intenzív lovári nyelvtanfolyamokat szervezünk, melyeket 5+2 nap alatt lehet elvégezni. Öt napon keresztül 10.00-14.00 óráig tartjuk az előadásokat. A tanfolyam ára egységesen 65.000,- Ft/fő. Minimális létszám igény az indításoz 2 fő. Folyamatosan várjuk az érdeklődőket.

 

Eszperantó nyelv:

A megnövekedett igényeknek eleget téve elindítjuk eszperantó nyelvű tanfolyamainkat is. A tanfolyamok a kezdő szinttől a középfokú nyelvvizsgára készítenek fel, melyeket a budapesti Rigó utcai vizsgaidőpontok figyelembevételével szervezünk. Illetve, a tananyagot az ottani követelményeknek megfelelően állítjuk össze. Előzetes egyeztetés során tudunk tanfolyamot indítani 2-3 fős csoportokkal is, délelőtt és délután. Igénybe vehető az intenzív tanfolyam is, melynek ára egységesen 65 000 Ft / fő. Az  oktatás öt napon keresztül történik 10.00 - 16.00 óráig.

 

A Romani Shkola Nyelviskola közületekben, közintézményekben is szervez kihelyezett nyelvtanfolyamokat, amelyeken diplomás, több éves gyakorlattal rendelkező oktatók biztosítják azt, hogy a tanulók a legmagasabb szinten sajátíthassák el ezt a nyelvet is. Tanulóink a közoktatás, rendvédelem illetve szociális munka területen dolgoznak.

 

Tanfolyam indítás két hetente minden nyelvből. Igény esetén kihelyezett csoportot is indítunk, akár az Ön iskolájában vagy munkahelyén!

 

2007. szeptember 1-től vidékieknek is folyamatosan tudunk egy hónapos félintenzív lovári, és eszperantó nyelvtanfolyamokat biztosítani, már kis csoport létszámtól is.

 

Bővebb tájékoztatás a 06-70-265-56-56 telefonszámon kérhető tanfolyamszervezőnktől.

 

OKÉV szám: 07-0426-03

 

email:romaniskhola@gmail.com

Központi telefonszám:

+36-70-265-56-56

Állandó helyszíneink: